rejtvénylapok
kukk
  • 110 szókereső címlap

Göngyölt hús tarhonyával és almakompóttal recept

A recept értékelése: 3,0 pont
  • 45 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 2 038 alkalommal

elkészítve: 51 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: edina069

Elkészítése

1. A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk.

2. Az uborkát és a sajtot csíkokra vágjuk. Majd minden szelet húsba 1-1 darabot beletekerünk.

3. Az így kapott göngyölt húst bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük.

4. Az almakompóthoz az almát meghámozzuk, kockára vágjuk, és vízben főni kezdjük. Cukorral és fahéjjal ízesítjük.

5. Köretnek tarhonyát készítünk.

sütési idő: 30 min

Hozzávalók

1 kg sertéscomb vagy -karaj
5-6 db savanyú uborka
30 dkg trappista sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj
A körethez:
30 dkg tarhonya
50 dkg alma
1 marék cukor
fahéj (ízlés szerint)

Kövess minket a Facebookon is!