Grill ételek
kukk
  • Vidám Évkönyv 2018

Őszibarack misu recept

A recept értékelése: 5,0 pont
  • 30 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 1 037 alkalommal

elkészítve: 19 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Scarlett69

Elkészítése

A tejszínhabot kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mascarponét, a vaníliás cukrot és a mézet.
A babapiskótákat a likőrös kávéba mártjuk, és egy nagy négyszögletes forma aljába lerakjuk. A barack felét elosztjuk rajta, majd rásimítjuk a krém felét, újból piskóta, barack, majd a tetejére krém következik.
Legalább 4 órára hűtőbe rakjuk.
Tálalás előtt kakaóval megszórjuk. Majd poharakba vagy tálkákba adagoljuk és tejszínhabbal díszítjük.

Személyes jó tanács

Befőttből. vagy fagyasztott gyümölcsből is készíthető!

Hozzávalók

50 dkg őszibarack
4 evőkanál méz
3 dl tejszín
50 dkg mascarpone
vaníliás cukor
2,5 dl kávé
40 dkg babapiskóta
mandulalikőr
a szóráshoz:
kakaópor
a díszítéshez:
tejszínhab

Kövess minket a Facebookon is!