Grill ételek háttér
kukk
  • Vidám Évkönyv Címlap

Tepsis -debrecenis burgonya recept

A recept még nem lett értékelve
  • 75 min
  • könnyû
  • olcsó

megtekintve: 90 alkalommal

elkészítve: 2 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

Szavazok

Havi receptverseny

Ez a recept részt vesz a havi receptbeküldő versenyben. Szavazz rá ha tetszik





További receptek...

Elkészítése

A tepsi alját vékonyan bekenjük zsiradékkal. A krumplit nagyobb hasábokra vágjuk, a hagymával együtt. A tepsibe tesszük, megszórjuk fűszerekkel ( bors. só, kevés majoranna, petrezselyemzöld).
220 C fokra előmelegített sütőbe toljuk, és puhára pároljuk ( kb. 40 perc). Kivesszük, rászórjuk a karikára vágott kolbászt, és még 10-15 percre visszatesszük, míg szép pirosra sül. Savanyúsággal tálaljuk.

hőfok: 220 °C
sütési mód: alul-felül sütés

Személyes jó tanács

Ha valami gyorsat, finom laktatót szeretnénk az asztalra tenni !!

Hozzávalók

Hozzávalók 4 személyre.
1 kg krumpli
3 fej vöröshagyma
3 pár debreceni
kevés zsiradék
fűszerek
petrezselyem

Kövess minket a Facebookon is!