Grill ételek
kukk
  • Vidám BALATON

Töltött padlizsántekercs recept

A recept értékelése: 3,7 pont
  • 45 min
  • könnyû
  • közepesen olcsó

megtekintve: 3 287 alkalommal

elkészítve: 36 alkalommal megfőztem én is

Értékeld te is a receptet:

beküldő: Kemencei Judit

Elkészítése

A padlizsánt vékony, hosszú szeletekre vágjuk.
Besózzuk, kicsit állni hagyjuk, majd törlőpapírral leitatjuk a levet.
Serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
A gombát megpirítjuk kevés olajon, majd addig főzzük, míg elfő a leve.
A túrót sóval, borssal elkeverjük, beletesszük a gombát, ha kell 1 kanál tejfölt is teszünk hozzá.
A padlizsánszeletekre teszünk 1 kanál tölteléket, majd feltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, ha kell.
1 órára hűtőbe tesszük.

főzési idő: 30 min
sütési idő: 20 min

Személyes jó tanács

Juhtúró hiányában Én házitúróval szoktam csinálni

Hozzávalók

2 nagyobb padlizsán
30 dkg gomba
20 dkg juhtúró
Só, bors,
Tejföl, olaj

Kövess minket a Facebookon is!